Kapcsolat

Bejelentkezésre és vérvételre minden hétköznap 8-20 óráig van lehetőség , de a vérvizsgálat lehetőségét befolyásolják a biológiai tényezők, ezért korlátozott a vérvizsgálati lehetőség. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

Központi elérhetőségeink, érdeklődés, bejelentkezés:

telefon: +36 70 329 0640 
email: info@speedmedical.hu

online bejelentkezés

 

Szeretnénk felhívni kedves Pácienseink figyelmét, hogy 1 éves kor alatt nem orvos által indukált allergiateszt és vérvizsgálat elvégzését korlátozott mennyiségben tudja Központunk vállalni.

1 éves kor felett orvosi beutaló nélkül is ellátjuk Pácienseinket.

A SpeedMedical vizsgálatait asszisztensek végzik, akik szakmai hatásköre a vizsgálatok evégzésére terjed ki, nem terjed ki a vizsgálatok meghatározására, kivizsgálás indikálására, diagnózis felállítására és az eredmények interpretálására - ezek jogszabály és szakma szerint szigorúan orvosi hatáskörök. 

A laboreredmény önmagában diagnózis felállítására, kezelés beállításra, módosításra nem alkalmas. Diagnózis felállításához, laboreredmény értelmezéséhez, keresse fel kezelőorvosát!

SpeedMedical pontok

Bejelentkezéssel kapcsolatos adatkezelési információk

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy szolgáltatásainkról személyes érdeklődés, szolgáltatásainkra bejelentkezés az egészségügyi törvényben (1997. évi CLIV. törvény) meghatározott egészségügyi ellátás része, ezáltal az Ön által az érdeklődés illetve bejelentkezés során megadott, általunk elkért személyazonosító-, személyi- és egészségügyi adatainak általunk való kezeléséhez az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló 1997. évi XLVII. törvény 12§ (2) bekezdése értelmében Ön hozzájárulását adja.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy egészségügyi szolgáltatónk (SpeedMedical) a Prima Medica EgészségHálózat (www.primamedica.hu) tagja, központi ügyfélszolgálatát a Prima Medica Ügyfélszolgálat látja el, így az Ön által bejelentkezéskor megadott adatokat a Prima Medica Ügyfélszolgálatot üzemeltető T&G Health Kftnek, mint adatfeldolgozónak átadjuk a bejelentkezéssel, időpontegyeztetéssel kapcsolatos ügyek gördülékeny intézése, Önnel kapcsolattartás érdekében - személyes érdeklődésével, bejelentkezésével ezen átadáshoz Ön hozzájárulását adja.

További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat. 

A velünk való kapcsolat felvételével (telefon, email, skype, facebook, stb) Ön elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket. 

 

hálózatüzemeletető: New Health Kft., 1015 Budapest, Ostrom utca 16.