Speedmedical pontjaink továbbra is nyitva tartanak!

Szakmai háttér

Módosítva: 2017.06.15

A SpeedMedical szakmai hátterét a Prima Medica Egészséghálózat:

biztosítja. Kiváló orvosokkal, magas szintű minőségbiztosítási rendszerrel.

Kiváló orvosok

A Prima Medica Egészséghálózat orvosai Magyarország legjobbjait képviselik. Szaktudásuk, tapasztalatuk biztonságot jelent az Ön egészségére, gyógyulására.

2004. óta a magánegészségügyben

A Magyarországon egyedülálló gyorsdiagnosztikai és egészségügyi ellátási kezdeményezést több éves magánegészségügyi szakmai munka alapozta meg. A SpeedMedical szakmai hátterét adó intézmények, szakemberek 2004-óta dolgoznak a magánegészségügyben, mára több tízezer ember ellátását biztosították, váltak Magyarország egyik legjelentősebb magánegészségügyi hálózatává.

Kiterjedt gyógyító hálózat

A szakmai hátteret adó kiterjedt rendelőhálózat nem csak a szaktudást és a magas szintű ellátást garantálja, de hátteret és lehetőséget ad a SpeedMedical diagnisztika során feldezetett eltérések részletes kivizsgálására, kezelésére is.

 

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy a hatályban lévő jogszabályok szerint rendelőinkben továbbra is kötelező a maszk használata mind az ott dolgozók, mind pedig a hozzánk érkező betegek és kísérőik számára. Kérjük szíves megértésüket és az előírás betartását!