Udvarias asszisztencia

Voltam már korábban Önöknél. Az első hívásom nem tudták felvenni, alig néhány perc múlva egy kedves, udvarias hölgy visszahívott, s a nekem megfelelő időpontot megkaptam. Időben pontosan mentem, azonnal fogadtak, s kellemes derűs hangulatban megtörtént a labor mintavétel. Ismételten köszönöm!! 

Szívvel lélekkel dolgoznak

Mindenki nagyon kedves volt. Látszik, hogy szívvel lélekkel dolgoznak.

Kimagasló felvilágosítás

Terheléses vércukor vizsgálaton vettem részt. A vért vevő munkatársuk munkáját kimagaslónak tartom, mind felvilágosítás, mind pedig a vizsgálat végrehajtása és az azzal kapcsolatos információk megadása terén. Köszönöm.

Nem kellett várnom

Csak laborban voltam, de mind a recepción, mind a laborban nagyon kedves és előzékeny volt mindenki, a laborban a kérdéseimre választ kaptam Gyors volt és nem kellett várnom.

Fájdalommentes

Az asszisztencia és a nővérkék szakértelme és hozzáállása magas színvonalú! Gyorsan, gördülékenyen és fájdalommentesen zajlott a vérvétel és viszgat!

Megnyugtató kedvesség

Én vérvételen és H2-kilégzéses vizsgálaton voltam eddig, így véleményt csak ezekről tudok adni. Teljes mértékben elégedett voltam a recepciós és a vizsgálatot végző asszisztens hozzáállásával. Megnyugtató a kedvességük, türelmük a sok páciens mellett is. Köszönöm szépen!

Rugalmasak, pontosak

Szép jó napot. Nagyon rugalmasak ,pontosak és aranyosak maximálisan megvagyok elégedve

Jószándékú hozzáállás

Köszönöm a jószándékú hozzáállás kislányommal közös kilégzéses vizsgálatunk során!

Segítőkész, kedves

Nagyon segítőkész, kedves, és szakmailag is kiváló emberek akik itt végzik a munkájukat. Teljesen elégedetten távoztunk a kislányommal. Köszönjük szépen.

Segítőkész asszisztencia

Egy vérvétel egy tökéletes felkészültségű hölgy közreműködésével, segítőkész asszisztencia. Elfásult világban embernek èrezhettem magam. Jól esett! Köszönöm.

Barátságosak

Nagyon barátságosak és kedvesek voltak az alkalmazottak. Nem kellett várakozni, a vizsgálat gördülékenyen ment, a tájékoztatás megfelelő volt.

Gyors szakmai válaszok

A recepcióval és az asszisztenciával is megvagyok elégedve. A kérdéseimre érthető gyors szakmai válaszokat kaptam. Nagyon udvariasak, máskor is igénybe veszem a szolgáltatásokat.

Maximálisan elégedett vagyok

Kedves és jó kedélyű volt az asszisztens a viszonylag sok ügyfél ellenére is. Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással.

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK