Profizmus és kedvesség

A vérvételi asszisztens profizmusát és kedvességét ezúton is köszönöm!

Segítőkész, precíz csapat

Vérvételen voltam ma Önöknél az Arany János utcai ponton. Amennyire egy ilyen vizsgálaton jól érezheti magát az ember, annyira jól is éreztem magam! :D Az asszisztens hölgy - Zsuzsanna nagyon kedves, közvetlen, segítőkész, preciz. A művelet gyors és fájdalommentes volt. :) várom az eredményeket, ajánlom Önöket!

Udvarias, szimpatikus

Mindennel meg voltam elégedve, nagyon udvarias és szimpatikus volt a hölgy, aki fogadott, és a vizsgálatot végezte.

Gyors, betegközpontú

Nagyon korrekt, segítőkész személyzet. Kulturált, megnyugtató környezet. Gyors, betegközpontú ellátás.

Vérvétel

Nyugodt, igényes, tiszta környezet, ami nívós és kellemes. Az asszisztens hölgyek barátságosak, kedvesek voltak. Összességében nagyon jó benyomást keltett bennem a hely és a kollégák.

Profi csapat

"Nagyon kedves, segîtőkész csapat,írtam a honlapon a chat-en, azonnal reagàltak, azonnal intézkedtek,még aznap megvolt az s.o.s. vizsgálat, gyorsan,hatékonyan,az àr is korrekt....azt kell mondjam professzionális volt a munka ...ajànlom mindenkinek, és el is fogom mesélni akinek csak tudom,hogy milyen profi a csapat... köszönöm szépen!" 

Pozitív élmény

"Nagyon pozitív eémény volt, már ha lehet ilyet mondani egy vérvételre! :) Gyors,szakertő kezekben voltam, akik kedvességgel fogadtak. Köszönöm, hogy egy számomra nehéz pillanatot igy megkönnyítették!"

Ajánlom mindenkinek

"Kedves, udvarias, segítőkész személyzet! Csak ajánlani tudom mindenkinek."

Mindennel elégedett

"Mindennel elégedett voltam."

Kedves, precíz

"Kedves, precíz asszisztens."

Szakmai hozzáállás

"Mindennel elégedett voltam, főleg a kolléganő szakmai es személyes hozzáállásával."

Precíz

"Kedves, precíz asszisztens."

Nem fájt

"Vérvételen voltam! Nagyon kedves volt az asszisztens és egyáltalán nem fájt a vétel!"

Profi, gyors

"Profi, gyors!"

Csak ajánlani tudom

"Kedves, udvarias, segítőkész személyzet! Csak ajánlani tudom mindenkinek."

Kedvesek és segítőkészek

"Vérvételen voltam önöknél, az asszisztensek nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Annak ellenére hogy 3szor szúrtak meg (3 pontos terhelés), egyik sem fájt. Mindennel elégedett voltam."

Kiválaszthattam a tűt

"Mindent megtettek annak érdekében, hogy a vérvétel egy kellemes emlék maradjon. Nagyon félek tőle és beparázok rendszerint. Türelmesek voltak és kedvesek és kiválaszthattam, hogy melyik tűt szeretném."

Azonnal tudtak fogadni

"Azonnal tudtak fogadni, nagyon kedvesek es segitokeszek voltak. Profi tarsasag, engem megnyertek maguknak. Ude szinfolt a mogorva, lehuzos maganklinikak kozott."

Gyors, pontos

"Gyors, pontos, korrekt."

Rövid várakozás, gyors eredmény

"Kevés várakozási idő, gyorsan elkészülő eredmény.

Az érkezéskor udvarias fogadtatás. Segtőkész recepciós munkatársnő. Ügyes, udvarias, segítőkész asszisztens a laborban."

Gyors eredmény

"Kevés várakozási idő, gyorsan elkészülő eredmény."

Kedves kollégák

"Kedves és közvetlen kollégák, minden gyorsan és könnyedén ment."

Profizmus

Profizmus, kedvesség, tisztaság, gyorsaság, környezet. Szerintem tökéletes, az én elvárásaimnak maximálisan megfelelt a kiszolgálás.

Segítőkész, kedves

Vérvételre mentem Önökhöz, mely során a kolleganők nagyon kedvesek, barátságosak voltak. Segítőkészen tájékoztattak a kiírt vizsgálaton kívüli lehetőségekről, részletesen válaszoltak a felmerülő kérdéseimre. Mindezek nagyon jólestek. Köszönöm! 

Pontosság, kedvesség

Nagyon gyorsan sikerült időpontot kapnom, normális körülmények, pontosság, kedvesség.

Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt

Egyszerű volt választani milyen típusú vérvizsgálatot szeretnék, korrekt arák. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Vizsgalat napján megkaptam az eredményeket.

Gyors, pontos, rugalmas

Minden segítséget megkaptam ahhoz, hogy még aznap elkészüljön a labor-eredmény. Gyors, pontos, rugalmas szolgáltató. 

Hozzáértés

Balázs professzor úr szakmai hozzáértésével és emberséges viselkedésével, ill. a recepciós kollégák kedvességével és rugalmas hozzáállásával.

Megnyugtató környezet

A környezet megnyugtató és igényes, a munkatársak kedvesek és segítőkészek. Nem éreztem úgy mintha egy egészségügyi intézménybe mentem volna, ahol általában a páciens kiszolgáltatottnak érzi magát. Vérvételre mentem, ami különösen stresszes számomra, mert általában nehéz tőlem vért venni, kellemetlen élményt szokott jelenteni. A munkatársuk megnyugtató és szakszerű volt, ez volt az eddigi legkellemesebb vérvételem, ha ilyen létezik.

Egy napon belül

Egy napon belüli laboridőpont! Kedves fogadtatás, profi vérvétel. Másnap kora reggel eredmény e-mailben. Nagyon köszönöm

Gyors eredmény

Nagyon tetszett, ill. megnyugtató volt, hogy a laborvizsgálat eredményét még aznap este megküldték. Köszönjük!

Vérvétel

Amikor beleptem, harmonikus kornyezet vett korul. A recepcion ulo holgyek baratsagosak es segitokeszek voltak. Kitoltottem az adataimat, majd leultem varni. Par perc elteltevel szolitottak is, es bementem egy latszolag higienikus es felszerelt kis szobaba. A holgy, aki a veremet vette, kedves volt es profi, alig ereztem meg az egeszet. Elotte feltett par kerdest (ettem-e, ittam-e), majd miutan levette a vert, ulnom kellett, nehogy megszeduljek. Nagyjabol 5 perc volt a vervetel es a kis pihenesem. Kimentem, feloltoztem, fizettem, kaptam egy egeszsegkartyat, kozoltek, hogy mikorra lesz meg az eredmeny, es elkoszontunk. Maximalisan elegedett vagyok, megerte a penzt.

Téma szakértője

  • Speed Medical

  • Szakterületek:
    • Gyors diagnosztika, gyors ellátás
  • Specialitások:

Kapcsolódó oldalak