EKG-, Holter-, ABPM vizsgálat

EKG vizsgálatNyugalmi EKG - 12 elvezetéssel

A szív elektromos működését vizsgálja. Az alábbi eltérések diagnosztikájában van szerepe: szívritmuszavar (pitvarfibrilláció, vezetési zavar, pitvar-kamrai vezetési blokk, extra szisztole), kamrán belüli vezetési zavarok, szívinfarktus, szívmegnagyobbodás.

Holter EKG

24 órás EKG monitorozás. A készüléket délelőtt adjuk ki Önnek, tesszük fel Önre, mely készüléket Ön 24 órán keresztül viseli. A Holter EKG 24 órán keresztül veszi a szív működésének elektormos jeleit, melyből ritmuszavarok diagnosztizálhatóak. Ilyen ritmuszavar lehet: extra szisztolék - ezek száma, gyakorisága, eredete, átmenetileg jelentkező magas pulzusszám, pitvarfibrilláció.

ABPM - 24 órás vérnyomásmérés

24 órás vérnyomás monitorozás. A készüléket délelőtt adjuk ki Önnek, tesszük fel Önre, mely készüléket Ön 24 órán keresztül viseli. Az ABPM vizsgálat megmutaja a vérnyomás napszaki ingadozását, az éjszakai vagy éppen napközben esetleges kiugrásokat, leeséseket, a vérnyomás gyógyszer beállítási pontosságát.

Elektronikus eredmény-elérés ügyfélkapuban

Eredményeket Ön kényelmesen, gyorsan eléri ügyfélkapunkon keresztül. Zárt rendszer biztosítja a legmagasabb szintű adatbiztonságot, kizárja még a lehetőségét is annak, hogy valaki illetéktelen kezébe jussanak az Ön eredményei.

SpeedMedical pontok

  • Budapest, I. kerület, Ostrom u. 16, FSZ 3
  • Budapest, II. kerület, Mammut V.emelet
  • Budapest, V. kerület, Arany J. utca

Nyitvatartás

Az EKG-, Holter- és ABPM vizsgálatokat hétköznaponként 8-20 óra között biztosítjuk - Holter és ABPM készülékeket délelőtt adjuk ki és vesszük vissza. 

Előkészület

Az EKG-, Holter- és ABMP vizsgálatok elvégzéséhez Ön részéről előkészület nem szükséges.

Bejelentkezés

Bejelentkezéshez

  • hívja központi telefonszámunkat: +36 70 329 0640
  • vegye fel a kapcsolatot velünk skypeon
  • keressen minket FB messengeren
  • vagy jelentkezzen be online:

A SpeedMedical vérvételeit, vizsgálatait asszisztensek végzik, akik szakmai hatásköre a vizsgálatok elvégzésére terjed ki, nem terjed ki a vizsgálatok meghatározására, kivizsgálás indikálására, diagnózis felállítására és az eredmények interpretálására - ezek jogszabály és szakma szerint szigorúan orvosi hatáskörök.