Speedmedical pontjaink továbbra is nyitva tartanak!

EKG-, Holter-, ABPM vizsgálat

EKG-, Holter-, ABPM vizsgálat

Módosítva: 2022.01.02

A szív és érrendszer egészséges állapota és működése alapfeltétele a mindennapi teherbírásnak. A kardiológia - vagyis szívgyógyászat elsősorban a szív betegségeinek megelőzésével, diagnosztikájával, kezelésével foglalkozik.

EKG vizsgálatNyugalmi EKG - 12 elvezetéssel

A nyugalmi EKG vizsgálat a szív elektromos működését vizsgálja. Az alábbi eltérések diagnosztikájában van szerepe: szívritmuszavar (pitvarfibrilláció, vezetési zavar, pitvar-kamrai vezetési blokk, extra szisztole), kamrán belüli vezetési zavarok, szívinfarktus, szívmegnagyobbodás.

Vizsgálat  Ára
Nyugalmi EKG vizsgálat 5 500 Ft

 

Holter EKG

24 órás EKG monitorozás. A készüléket délelőtt adjuk ki Önnek, tesszük fel Önre, mely készüléket Ön 24 órán keresztül viseli. A Holter EKG 24 órán keresztül veszi a szív működésének elektormos jeleit, melyből ritmuszavarok diagnosztizálhatóak. Ilyen ritmuszavar lehet: extra szisztolék - ezek száma, gyakorisága, eredete, átmenetileg jelentkező magas pulzusszám, pitvarfibrilláció. Online bejelentkezési lehetőség!

SpeedMedical pontjainkon a 24 órás Holter vizsgálat mellett elérhető már 48 vagy akár 72 órán át tartó EKG monitorozás is, melyekkel még pontosabb eredmény érhető el. A vizsgálat szakorvosi értékeléssel együtt is kérhető!

 

Holter EKG vizsgálatok Ára
24 órás Holter vizsgálat 18 000 Ft
48 órás Holter vizsgálat 27 000 Ft
72 órás Holter vizsgálat 35 000 Ft

 

ABPM - 24 órás vérnyomásmérés

24 órás vérnyomás monitorozás. A készüléket délelőtt adjuk ki Önnek, tesszük fel Önre, mely készüléket Ön 24 órán keresztül viseli. Az ABPM vizsgálat megmutaja a vérnyomás napszaki ingadozását, az éjszakai vagy éppen napközben esetleges kiugrásokat, leeséseket, a vérnyomás gyógyszer beállítási pontosságát. Online bejelentkezési lehetőség!

Vizsgálat Ára
ABPM vizsgálat 20 000 Ft

 

Elektronikus eredmény-elérés ügyfélkapuban

Eredményeket Ön kényelmesen, gyorsan eléri ügyfélkapunkon keresztül. Zárt rendszer biztosítja a legmagasabb szintű adatbiztonságot, kizárja még a lehetőségét is annak, hogy valaki illetéktelen kezébe jussanak az Ön eredményei.

SpeedMedical pontok

Nyitvatartás

Az EKG-, Holter- és ABPM vizsgálatokat hétköznaponként 8-20 óra között biztosítjuk - Holter és ABPM készülékeket délelőtt adjuk ki és vesszük vissza. 

Előkészület

Az EKG-, Holter- és ABMP vizsgálatok elvégzéséhez Ön részéről előkészület nem szükséges.

Bejelentkezés

  • hívja központi telefonszámunkat: +36 70 329 0640
  • vegye fel a kapcsolatot velünk skypeon
  • keressen minket FB messengeren
  • vagy jelentkezzen be online:

A SpeedMedical vérvételeit, vizsgálatait asszisztensek végzik, akik szakmai hatásköre a vizsgálatok elvégzésére terjed ki, nem terjed ki a vizsgálatok meghatározására, kivizsgálás indikálására, diagnózis felállítására és az eredmények interpretálására - ezek jogszabály és szakma szerint szigorúan orvosi hatáskörök.